Coaching

Coaching

Ervaar je steeds meer uitdagingen op je werk? Ontdek hoe waardevol het is om te sparren met iemand die weet waar je mee worstelt. Hoe kan je bijvoorbeeld weer plezier in ons werk krijgen en houden? Wij bieden je een luisterend oor en stellen je de juiste vragen die je helpen om inzichten te verkrijgen.

Coaching is voor iedereen die zich wil ontwikkelen, privé en/of zakelijk en bereid is om daaraan te werken. De cliënten van Cotea zijn vaak ondernemers van kleine tot middelgrootte bedrijven, professionals en managers van MBO t/m WO, uit de productiesector, de zorgsector en het onderwijs.

Waarom coaching?

Het doel van coaching is voor iedereen verschillend. Coaching helpt je bij het oplossen van bijvoorbeeld stress, burn-out, communicatie of levensvraagstukken. Maar coaching is niet alleen waardevol bij klachten. Iedereen die zich persoonlijke groei wil bereiken heeft profijt van coaching. Je kunt je talenten en kwaliteiten (opnieuw) ontdekken en deze ten volle benutten. Of je schakelt een coach in als sparringpartner.

Coaching? Bijvoorbeeld wanneer je:

  • Een burn-out wil voorkomen, of net terugkomt uit een burn-out.
  • De volgende stap in je loopbaan wil bepalen.
  • Stress wil verminderen.
  • Je communicatievaardigheden (verder) wil ontwikkelen.
  • Wil bepalen wat voor jou nu echt belangrijk is.
  • Je leiderschap of persoonlijk leiderschap (verder) wil ontwikkelen.
  • Meer inzicht wil krijgen in je eigen functioneren, je krachten en belemmeringen.
  • Meer positieve emoties, geluk en balans wil ervaren in je leven.

Heeft u vragen? Stel ze gerust: Contact

Hoe ziet een Coachtraject eruit?

In het eerste gesprek bepalen we samen of het voldoende klikt. Het coachtraject start alleen als wij er allebei vertrouwen in hebben en als wij samen een veilige en ongedwongen sfeer creëren.

Elk traject begint met het bepalen van jouw doelen. Wat wil je bereiken? Door de vragen die ik je stelt wordt dat steeds duidelijker en concreter. Flexibiliteit en maatwerk in het traject is belangrijk.

De coaches van Cotea werken met feiten, theoretisch en op gevoelsniveau. Mensen zien ons ook als klantbord en als spiegel. Hierdoor ontstaat er diepgang tijdens de gesprekken. Soms krijg je opdrachten mee voor thuis zodat je tussen de gesprekken ermee doorgaat.

Wil je met iemand vrijblijvend praten over een coachtraject? Laat het ons weten: Contact

John Braam

Meer info

Kwaliteit van Coaching

Wij vinden het belangrijk dat een coach genoeg bagage heeft. Dat is een coach die goed is opgeleid, de nodige vlieguren heeft en het liefst gecertificeerd is bij een gerenomeerde branchevereniging zoals NOBCO|EMCC. De coaches van Cotea hebben zich verplicht om te werken volgens de Internationale Ethische Code (IEC) voor coaches. Deze code kun je via deze link openen: Ethische Code.

Indien gewenst maken we gebruik van het on-line evaluatie instrument Coaching Monitor. Dit biedt zowel jou als de coach een uitstekende manier om de kwaliteit van het coachtraject te volgen en als dat nodig is te verbeteren. Bovendien helpt het ons om als coach nog beter te worden.

Coaching Monitor

Kosten

Wij rekenen met een tarief van 135,- euro per uur incl. BTW.

Maak een afspraak