Coach

Coach

Als coach wil je vooral met je cliënten bezig zijn en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken. Maar er is meer nodig om je coachpraktijk te organiseren en te laten groeien. Hoe pak je dat aan? De coaches van Cotea staan klaar om je te verder helpen met jouw praktijk.

Octea - Software voor Coaches

Octea is gebruiksvriendelijke software die speciaal gemaakt is voor coaches. Met Octea kun je je coachpraktijk efficiënter beheren en meer tijd besteden aan het coachen van je cliënten.

Met de intuïtieve en handige functies helpt Octea je bij het bijhouden van je coachadministratie, het plannen van afspraken en het beheren van cliëntgegevens. Het biedt een overzichtelijk dashboard waar je belangrijke informatie kunt vinden en eenvoudig notities kunt maken.

Octea is ontwikkeld om jou te ondersteunen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het begeleiden en ondersteunen van je cliënten. Met Octea kun je je praktijk efficiënter runnen en meer tijd besteden aan het leveren van waardevolle coaching.

Meer info Advies

Praktisch & Professioneel

Ontwikkel je coachpraktijk met het Praktisch & Professioneel pakket. In 3 maanden tijd volg je 4 webinars boordevol praktische informatie om je coachbedrijf te professionaliseren.

Meer info

Maak een afspraak