Coaches en Mentoren

Coaching

Veranderingen in onze maatschappij volgen elkaar steeds sneller op. Dat leidt tot Dit leidt tot een continu wisselende vraag naar kennis en vaardigheden.

Coaching en mentoring bieden hierbij een krachtige ondersteuning. Steeds meer mensen vragen een coach of een mentor om te helpen bij hun ontwikkeling. Dat leidt tot een steeds grotere vraag aan coaching.Octa

Veel coaches vinden het bijhouden van een goede coachadministratie het minst leuke aspect van het coachen. Toch is het heel waardevol om een verantwoorde coachadministratie bij te houden. Een goede coachadministratie maakt het eenvoudiger om kwaliteit te bieden als coach.


Administreren wordt efficiƫnt

Het coachplatform Octa faciliteert de coaches met hun coachadministratie. Met Octa is het eenvoudig om gegevens vast te leggen van intakes, coachtrajecten, coachsessies en alles wat daarbij hoort. Aangezien een coach ook in Octa de financiƫle gegevens kan vastleggen is facturering plotseling snel en eenvoudig geworden.


Persoonlijke ontwikkeling als coach

Het is belangrijk dat coaches zich blijven ontwikkelen. Ook faciliteert Octa coaches om zich verder te ontwikkelen. Op een heel eenvoudige manier registreert een coach in Octa zijn of haar intervisies, reflecties, evaluaties en opleidingen.

Indien een coach een keurmerk wil aanvragen, bijvoorbeeld van Nobco|EMCC of ICF, dan levert Octa met een druk op de knop alle ervaringseisen die de coach geregistreerd heeft.


Helaas nog in testfase

Op dit moment is Octa in de testfase. Binnenkort komt Octa beschikbaar voor coaches en mentoren die het tijdrovende administratieve werk eenvoudiger willen maken.

Binnenkort meer.