Coaching

We krijgen op ons werk steeds meer uitdagingen. Veel mensen vinden het daarom waardevol om te kunnen sparren met iemand. Hoe krijgen we en houden we bijvoorbeeld plezier in ons werk? Een coach van Cotea biedt een luisterend oor en stelt de juiste vragen.

Voor wie?

Coaching is voor iedereen die zich wil ontwikkelen, privé en/of zakelijk en bereid is om daaraan te werken. De cliënten van Cotea zijn vaak ondernemers van kleine tot middelgrootte bedrijven, professionals en managers van MBO t/m WO, uit de productiesector, de zorgsector en het onderwijs.

Waarom coaching?

Het doel van coaching is voor iedereen verschillend. Coaching helpt u bij het oplossen van bijvoorbeeld stress, burn-out of levensvraagstukken. Maar coaching is niet alleen nuttig bij klachten. Iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen heeft profijt van coaching. U kunt uw talenten en kwaliteiten (opnieuw) ontdekken en deze weer volop gaan inzetten. Sommige mensen gebruiken een coach vooral als sparringpartner.

CoachingCoaching? Bijvoorbeeld wanneer u:

  • meer voldoening en waardering wil ervaren.
  • uw persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen.
  • inzicht wil krijgen over het vervolg van uw loopbaan.
  • uw talenten, capaciteiten en vaardigheden verder wilt ontwikkelen.
  • uw team beter wil begeleiden.
  • productiever wil werken.
  • uw relaties met andere mensen wilt verbeteren.
  • optimaal wil communiceren.

Heeft u vragen? Stel ze gerust: Contact

Hoe ziet een Coachtraject eruit?

In het eerste gesprek bepaalt u samen met uw coach of het voldoende klikt. Het coachtraject wordt alleen gestart als u en uw coach er vertrouwen in hebben en jullie samen een veilige en ongedwongen sfeer creëren.

Elk traject begint met het bepalen van uw doelen. Wat wilt u bereiken? Door de vragen die de coach stelt wordt dat steeds duidelijker. Uw doelen worden zo concreet mogelijk. Flexibiliteit en maatwerk in het traject is belangrijk.

De coaches van Cotea werken met feiten, theoretisch en op gevoelsniveau. Mensen zien ons ook als klantbord en als spiegel. Hierdoor ontstaat er diepgang tijdens de gesprekken. Soms krijgt u opdrachten mee voor thuis zodat u tussen de gesprekken ermee doorgaat.

Wilt u met iemand vrijblijvend praten over een coachtraject? Laat het ons weten: Contact

Coaching door Cotea

Wij vinden het belangrijk dat u gecoacht wordt door een coach met genoeg bagage. Dat is een coach die goed is opgeleid en de nodige vlieguren heeft. Ook vinden wij het belangrijk dat een coach uw goed begrijpt en makkelijk met u praat. Voor managers is het belangrijk dat een coach zelf ook een manager (geweest) is en zijn/haar ervaring kan laten meespreken

Kwaliteit van Coaching

Cotea heeft verschillende coaches, mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. De coaches zijn goed opgeleide en gediplomeerd. Enkele coaches zijn ook gecertificeerd door NOBCO|EMCC op Senior Practitioner niveau. De coaches van Cotea hebben zich verplicht om te werken volgens de Internationale Ethische Code (IEC) voor coaches. Deze code kunt u via deze link openen: Ethische Code.

Indien u dit wenst maakt Cotea gebruik van het on-line evaluatie instrument Coaching Monitor. Dit is zowel voor u als voor de coach van Cotea een goede manier om de kwaliteit van het coachtraject te volgen en indien nodig te verbeteren. Ook helpt het ons om op de langere termijn een betere coach te worden.

Coaching Monitor

Kosten

De kosten van coaching hangen af van het niveau van de coach waar u voor kiest. U kunt kiezen voor een bedrag per uur, een bedrag per gesprek, of een bedrag voor het hele coachtraject. Alle hieronder genoemde bedragen zijn exclusief BTW. De kosten van een:

  • Senior coach bedragen 125,- euro exclusief BTW, per uur.
  • Coach bedragen 100,- euro exclusief BTW, per uur.

Coaches aangesloten bij Cotea

Klik op de naam van één van de onderstaande foto's voor meer informatie over de coach.

John Braam

Senior Coach

Plaatsen: Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Epe, Lochem, Rijssen, Twello en Zwolle

Jessica Braam

Coach

Plaatsen: Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Epe, Lochem, Rijssen, Twello en Zwolle