Bedrijf & Instelling

Een organisatie is voortdurend in beweging. De wereld verandert continu en er zijn altijd nieuwe mogelijkheden om te groeien en de organisatie verder te ontwikkelen. Een frisse, kritische en evenwichtige blik van buiten kan hierbij van onschatbare waarde zijn.

Coaching

Coaching is niet meer weg te denken. Steeds meer mensen waarderen het om een sparringpartner te hebben. Coaching gaat ervanuit dat iedereen (uiteindelijk) zelf weet wat het beste voor hem is. Een coach helpt je door de juiste vragen te stellen zodat je zelf tot de beste oplossing komt.

Meer info

Trainingen

De mensen in een organisatie vormen samen de belangrijkste factor voor succes. Het is daarom belangrijk dat jij en jouw collega's zich blijven ontwikkelen. Cotea biedt hiervoor een aantal leuke en hele zinvolle trainingen onder de naam Ruisloos trainingen.

Meer info

Advies

Heeft u het idee dat er meer uit uw organisatie te halen valt maar weet u nog niet hoe? Zoekt u een sparringpartner of zoekt u een training die duurzaam bijdraagt aan ontwikkeling? Cotea kan helpen.

Neem contact met ons op
Maak een afspraak