Trainingen

Succesvolle veranderingen binnen een organisatie komen van binnenuit. Bij de trainingen van Cotea krijgen de medewerkers zelf inzichten door te doen en te ervaren. Zij motiveren zich daardoor om te leren en te veranderen. Wij zorgen voor de samenhang.

Communicatie

Het lijkt zo simpel. We praten met elkaar en denken dat de boodschap goed overkomt. Maar is dat zo? Communicatie is één van de belangrijkste vaardigheden die je als mens kunt leren. Sterker nog, voor een goede samenwerking binnen een team is een goede communicatie essentieel.

Met de ene persoon heb je direct een klik en met de andere persoon gaat het een stuk stroever. Soms is het zo frustrerend dat we het maar opgeven. Jammer, want er is een heleboel aan te doen. En moeilijk is het niet.

Lees verder over de Communicatietraining Bedrijven.

Veiligheidsbewustzijn

Iedereen wil gezond leven en zorgt daarom voor zijn eigen veiligheid. Toch? Waarom zijn er dan nog zoveel incidenten? Het lijkt wel of het van de manager afhangt of mensen veilig werken, of niet. Maar voor wie is Veiligheid belangrijk?

De training Veiligheidsbewustzijn houdt de deelnemers een spiegel voor waardoor zij zich bewust worden van hun eigen gedrag, hoe zij zichzelf tegenhouden en demotiveren. Dat geeft inzichten en motivatie om te leren en te veranderen.

Lees verder over de Training Veiligheidsbewustzijn.

Teamontwikkeling en Teambuilding

Medewerkers zijn het goud van de organisatie. Succes maak je immers makkelijker samen. Een goed functionerend team is dan wel essentieel. Meestal is de samenwerking binnen een team wel ok. En altijd kan het nog een stuk beter. Een team wordt beter als de mensen elkaar goed kennen, vertrouwen en als ze goed communiceren. Het is niet voor niets dat veel organisaties prioriteit geven aan de ontwikkeling van een team. Samen met Cotea kunt u op verschillende manieren werken aan uw team.

Lees verder over Teamontwikkeling en Teambuilding.