Particulieren

Coaching: om verder te komen

Iedereen heeft zijn natuurlijke talenten en kwaliteiten. Wilt u deze (opnieuw) ontdekken en onbelemmerd gebruiken? Dan is coaching is erg geschikt voor u. 

De coach en zijn cliënt (de coachee), zijn volkomen gelijkwaardig. De coach helpt u om doelen, die u vooraf zelf kiest, te bereiken.

Een coachgesprek


Waarom coaching?

De meeste mensen gaan in eerste instantie zelf aan de slag met hun uitdagingen. Ze krijgen zelf inzichten of praten er erover met anderen zoals vrienden en kennissen.

Maar soms is het moeilijk om goed naar jezelf te kijken. En andere mensen geven vaak vooral adviezen. De vraag is of die adviezen voor jou ook werken. Dan kom je dus niet verder.

Maar voorruitschuiven van de uitdaging werkt ook niet, vooral niet als je merkt dat je probleem een negatieve invloed heeft op je geluk en je leven.

Een goede professionele coach biedt uitkomst. Samen bekijken jullie wat je uitdaging is en hoe je deze aan kan gaan.

Hoe gaat Coaching?

Coaching start met een gratis oriënterend gesprek. Samen met uw coach bepaalt u of het voldoende klikt. Coaching wordt alleen gestart als u en uw coach er vertrouwen in hebben en jullie samen een veilige en ongedwongen sfeer creëren.

Als eerste bepaalt u samen met uw coach uw doelen. Wat wilt u bereiken? Door de vragen die de coach stelt wordt het voor u steeds duidelijker. Uw doelen worden zo concreet mogelijk. Flexibiliteit en maatwerk in het traject is belangrijk.

De coaches van Cotea werken met feiten, theoretisch en op gevoelsniveau. Mensen zien ons ook als klantbord en als spiegel. Hierdoor ontstaat er diepgang tijdens de gesprekken. Soms krijgt u opdrachten mee voor thuis zodat u tussen de gesprekken ermee doorgaat.

Coaching? Bijvoorbeeld wanneer u:

  • meer voldoening en waardering wilt ervaren.
  • uw persoonlijk leiderschap wilt ontwikkelen.
  • een belangrijke keuze wilt maken..
  • uw talenten, capaciteiten en vaardigheden verder wilt ontwikkelen.
  • uw relaties met andere mensen wilt verbeteren.
  • optimaal wilt communiceren.

Kwaliteit van Coaching

Cotea heeft verschillende coaches, mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. De coaches zijn goed opgeleide en gediplomeerd. Enkele coaches zijn ook gecertificeerd door NOBCO|EMCC op Senior Practitioner niveau.

De coaches van Cotea hebben zich verplicht om te werken volgens de Internationale Ethische Code (IEC) voor coaches. Deze code kunt u via deze link openen: Ethische Code.

Indien u dit wenst maakt Cotea gebruik van het on-line evaluatie instrument Coaching Monitor. Dit is zowel voor u als voor de coach van Cotea een goede manier om de kwaliteit van het coachtraject te volgen en indien nodig te verbeteren. Ook helpt het ons om op de langere termijn een betere coach te worden.

Coachmonitor

Kosten

De kosten van coaching hangen af van het niveau van de coach waar u voor kiest. U kunt kiezen voor een bedrag per uur, een bedrag per gesprek, of een bedrag voor het hele coachtraject. Alle hieronder genoemde bedragen zijn inclusief BTW. De kosten van een:

  • Senior coach bedragen 125,- euro inclusief BTW, per uur.
  • Coach bedragen 100,- euro inclusief BTW, per uur.

Coaches aangesloten bij Cotea

Klik op één van de onderstaande foto's voor meer informatie over de coach.

John Braam

Senior Coach

Plaatsen: Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Epe, Lochem, Rijssen, Twello en Zwolle

Jessica Braam

Coach

Plaatsen: Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Epe, Lochem, Rijssen, Twello en Zwolle