Over ons

Cotea staat voor Coaching, Training en Advisering. Daarmee helpen we mensen en bedrijven om zich te ontwikkelen. Dat doen we op basis van onze ervaring en onze vakkennis. Maar dat doen we vooral met veel plezier en enthousiasme.


Cotea is opgericht door John Braam. Als manager heb ik vaak ervaren dat het de mensen zijn waar het om gaat binnen een organisatie. Het zijn de mensen die het doen.

Ik heb daarom een serie opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, communicatie en persoonlijk leiderschap. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond op het niveau van Senior Practitioner. Op basis van deze opleidingen en mijn ervaringen als coach ben ik door DNV gecertificeerd voor NOBCO|EMCC Senior Practitioner. Dat vind ik belangrijk om op een waardevolle en onafhankelijke manier mijn kwaliteit als coach aan te tonen.

Inmiddels help ik, samen met een aantal andere mensen, organisaties en mensen zich verder te ontwikkelen door coaching, training en advisering. Iedereen ontwikkelt zich op zijn en haar eigen manier met als doel: doen waar je echt gelukkig van wordt en blijft.